KWOKKER 12V Motor Dual USB Robogó szivargyújtó-Bluetooth-Kormány Szorító Erő Töltő Csatlakozóhoz Csatlakozó Elosztó

Új

Ft3 790

/ Ft5 825

Készleten

Vízálló 12V Motor Moto USB Robogó szivargyújtó-Bluetooth-Kormány Szorító Erő Töltő Aljzat Aljzat Elosztó Adapter Vörös/ Zöld/ Kék Leírás: 1.Különleges, okos keresés a bluetooth által tervezett minket. A telefon Alkalmazást, majd csatlakoztassa a chip, hogy gyorsan megtalálod a kocsit a parkolóban. 2.Illik a kormány, átmérő:23 mm/0.91" 3.Dual USB kimenet(5V/ 3.1 A) felelős két eszköz egyszerre. 4.Független váltás kapcsold vissza a díjat, amikor nem kell használni, több energia megtakarítás. 5.Könnyen telepíthető át szerelési lyukak vagy rögzített közvetlenül.Csatlakoztassa a piros kábel a pozitív tápfeszültség & csatlakoztassa a fekete vezetéket a negatív tápfeszültséget. Műszaki: teljesen új, kiváló minőségű. Bemenő feszültség: 12V USB (kimenet) feszültség: 5V Kimeneti Áram: 3.1 Szín: Piros , Zöld , Kék, Méret: a képen látható módon. Hogyan telepítsük a foglalat? 1.Csatlakoztassa a piros fény, hogy a "+", illetve a fekete vonal "-" 2. Tedd a fogantyú klip a motor kezelni, illetve csessze meg. Hogyan kell használni az App keresse meg az autó? -Keresse meg a jármű: 1.QR-kód beolvasása, majd töltse le az Alkalmazást. Vagy keressen "Keresse meg az automatikus" az App store-ban. 2.Kérem, tartsa a telefont nyissa meg a bluetooth lehetőséget. 3.A csatlakozás után a bluetooth, majd az automatikus felvétel parkoló hely, majd segít, hogy gyorsan megtalálja autó. (szükség GPS-jel) a Csomag Tartalmazza: 1 x megadása Cigartte Könnyebb a Bluetooth, majd a Feszültség Kijelző (szín, mint választja)

Szín: Piros, Zöld,Kék

Címkék: szivargyújtó, Olcsó szivargyújtó, KWOKKER 12V Motor Dual USB Robogó szivargyújtó-Bluetooth-Kormány Szorító Erő Töltő Csatlakozóhoz Csatlakozó Elosztó

Csomag Súlya 0.15kg (0.33lb.)
Csomag Méret 16cm x 16cm x 14cm (6.30in x 6.30in x 5.51in)
Készülék Típus darab
Kimeneti Áram
Külső Vizsgálati Tanúsítvány CE
Elem Típusa szivargyújtó
Illik a kormány, átmérő
Anyag Típusa ABS
szín
USB (kimenet) feszültség
Év Univerzális Motoros Szivargyújtó
Különleges Funkciók Bluetooth,WIFI,Vízálló, LED, Dual USB
Modell Neve Bluetooth Motorkerékpár Szivargyújtó
Elem Hossza 0cm
Elem Szélessége 0cm
Bemeneti Feszültség
Különleges Jellemzők
Elem Magasság 0cm
Márka Név K KWOKKER
Elem Súlya 0.15kg

Írd meg véleményed

KWOKKER 12V Motor Dual USB Robogó szivargyújtó-Bluetooth-Kormány Szorító Erő Töltő Csatlakozóhoz Csatlakozó Elosztó

KWOKKER 12V Motor Dual USB Robogó szivargyújtó-Bluetooth-Kormány Szorító Erő Töltő Csatlakozóhoz Csatlakozó Elosztó

Vízálló 12V Motor Moto USB Robogó szivargyújtó-Bluetooth-Kormány Szorító Erő Töltő Aljzat Aljzat Elosztó Adapter Vörös/ Zöld/ Kék Leírás: 1.Különleges, okos keresés a bluetooth által tervezett minket. A telefon Alkalmazást, majd csatlakoztassa a chip, hogy gyorsan megtalálod a kocsit a parkolóban. 2.Illik a kormány, átmérő:23 mm/0.91 3.Dual USB kimenet(5V/ 3.1 A) felelős két eszköz egyszerre.