SINGCALL Vezeték nélküli kórház orvosi rendszer,1 karkötő mobil vízálló vevő, 1 Nyaklánc Csipogó Otthoni Gondozása

Új

Ft20 608

Készleten

SINGCALL kórházi osztályokon, egyéni parkolás hív a rendszer, amelyben a segélyhívás gomb mellett ward ágy idős, orvosi tanács vevő, illetve duplán a képernyő lefagy vevő, széles körben használt, egészségügyi, gondozási központok, mert a satble teljesítmény, egyszerű telepítés, kényelmes hív. Üdv válassza ki a vízálló óra hívót hívás harangok.

APE6900 az ötödik generációs mobil vevő. Ez az első vízálló karkötő mobil vevő. A vízálló osztály IPX7. A vevő használható minden SINGCALL hívás számlálót. Az is lehet, hogy regisztrált adatok letöltése a soros porton keresztül.

Figyelem, ez nem lehet használni, egyedül!!

Fő jellemzők:

1. Vízálló, a vízállóság osztály IPX7. (Lehet helyezni 3.3 ft (1,0 m) mély a víz, akkor még mindig dolgozik, több, mint 30 perc.)

2. Van naptár, óra, majd az ébresztőóra funkciót.

3. A gyors törlés funkcióval lehet törölni egy regisztrált szám vagy az összes regisztrált számok csak egy kulcs van.

4. Letöltés a regisztrációs adatokat a soros porton keresztül, a regisztrációs könnyebb.

5. Fel tudod tölteni annak érdekében, hogy elkerüljék a probléma gyakori akkumulátor csere, szuper készenléti idő (5 nap).

6. A titkosítási funkció, elkerülve az információ elveszett véletlenül művelet.

APE160:

1. Lekerekített, könnyű, kényelmes viselet

Ovális, lekerekített forma, könnyű, kényelmes viselet

2. Kettős lóg, könnyen mozgatható

Viszik akasztani a kötelet, majd a felfüggesztés csattal, mint a rajta stílus, így lehet, hogy lógott a nyakában, vagy rögzítve, a derék. Ez SINGCALL első olyan ingó bell alkalmas konkrét személyek.

Jelölt gombot, kényelmes hívás

Jelölt narancssárga gomb teszi, hogy a hívó kényelmesebb, és nem csak illik az ilyen fajta emberek, öregek, betegek, vagy a gyermekek, hanem alkalmas arra, hogy a járőr' hívja.

Stabil jel, távolsági, hogy megkapja

Távolsági jel átvitel, ahogy a APE560 harangok, így lehet, hogy biztosítsák a stabilitást az a jel átvitel, amely növeli a biztonságot, a felhasználók számára.

Az Alapvető Információk a APE6900 & APE160

Van néhány szabványos csatlakozók, beleértve az Amerikai Egyesült Királyság-Európában. Ha nem kell, ezek a dugók, mi is küldünk a helyi állami átalakítás plug neked ingyen.

SINGCALL termékek CE tanúsítvány, FCC tanúsítvány (Federal Communications commission), RoHS (restriction of Hazardous Substances).

csomag tartalmazza

Vezeték nélküli csukló vevő x 1

Csipogó x 1

Töltő vevő x 1

Kézikönyv x 1

GYIK :

K: Milyen hosszú a hatótávolság a vezeték nélküli hívja rendszer?

Egy: A hatótávolsága körülbelül 500-800m egy tisztáson, az egyenes, a távolság körülbelül 40-60m fedett. Nem, mert a rossz szám; lerövidíti az észlelési távolság, mint az idő megy tovább.

Q: mi a helyzet a vevő nem kapja meg a jelet, mint a nagy területen, s a távolság?

A: jel fokozza a készülék megoldja ezt a problémát, lehet használni anélkül, hogy adapter.

K: meddig lehet az új akkumulátor használható?

Egy: a Legtöbb akkumulátor használható 2 évig, de egy is használható 3 év, de te könnyen cserélhető az akkumulátor, a vezeték nélküli hívja a rendszer.

Q: mi lenne, ha nem sokat tudok arról, hogy ez a tétel, de nem sikerült telepíteni?

Egy: Ez az elem a teljes funkció, de könnyen kezelhető, az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy ez a menüpont, ahogy a használati utasítást küldött, hogy, ha még mindig úgy érzi, összezavarodott, lehet üzenetet hagyni minket, mi pedig hajlandó, hogy segítsen megoldani azokat a kérdéseket.

Címkék: gomb acél, gomb festmény, button játék, Olcsó gomb acél, Magas Minőség gomb festmény, Kína gombra játék Szállítók

Csomag Méret 20cm x 18cm x 10cm (7.87in x 7.09in x 3.94in)
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 0.18kg (0.40lb.)
Márka Név SINGCALL
Modell Száma APE6900-APE160

Írd meg véleményed

SINGCALL Vezeték nélküli kórház orvosi rendszer,1 karkötő mobil vízálló vevő, 1 Nyaklánc Csipogó Otthoni Gondozása

SINGCALL Vezeték nélküli kórház orvosi rendszer,1 karkötő mobil vízálló vevő, 1 Nyaklánc Csipogó Otthoni Gondozása

SINGCALL kórházi osztályokon, egyéni parkolás hív a rendszer, amelyben a segélyhívás gomb mellett ward ágy idős, orvosi tanács vevő, illetve duplán a képernyő lefagy vevő, széles körben használt, egészségügyi, gondozási központok, mert a satble teljesítmény, egyszerű telepítés, kényelmes hív. Üdv válassza ki a vízálló óra hívót hívás harangok. APE6900 az ötödik generációs

Kapcsolódó termékek