Akusztikus Ajtó Alsó Söprés Szilikon Tervezet Dugóval Ragasztó Küszöb Pecsét 28mm x 910mm Barna, Barna, Szürke, Fehér

Új

Ft2 915

/ Ft3 210

Készleten

Repedések, illetve a hiányosságok körül nyílászárók okozhat a tervezeteket, hogy jöjjön be a haza vezető magas fűtési, illetve hűtési költségeit. A Szilikon Weatherstrip Tömítések használt pecsét hiányosságok körül nyílászárók, hogy ki lehet kondicionált levegő szökik szabadtéri levegő. Ők is segítenek tartani a nemkívánatos por , rovarok, valamint a pollen a melegebb hónapokban. Egy nagyszerű megoldás, le kell cserélni a régi, vagy kopott ajtó, ablak tömítések , amely egy akadály ellen a kültéri levegő.

Hogyan tudom-e, az ajtók/ablakok kell tömítő szalagok, vagy nem ?

Nyitó-záró, ajtó vezet laza szigetelés, vagy a hang akadályokat, ami állandó változás. Egyre az ajtót hang biztosak jár dolgozni, nem csak az ajtón, hanem a keret, ajtó, ajtófélfa. Egy jó szabály, hogy emlékezzen, ha fény teszi át , hang biztos, hogy kövesse. Használata erős fény, hogy vizsgálja meg a munka az üresedés, ahol a hang képes áthatolni.

Ezek szakmai ajtó alsó tömítések szalag, hang akusztikus teljesítmény.

Jellemzők Számos méretben, hogy pontosan illeszkedjen. Jól ellenáll a tömörítés. Kiváló hőszigetelő tulajdonságai. Kiváló öregedés, valamint ózon ellenállás. Kiváló lúgok, valamint savak ellenállás. Kiváló hő megőrzésének, energia-megtakarítás, teljesítmény.

Vannak 2 szélességben, 28mm, valamint 45mm. Ha hossz 910mm nem felel meg a kereslet, még 1200mm azok a színe fehér, barna, illetve átlátszó.

Frissítés egy - vízálló akril ragasztó hátlap

Haza weatherization egy egyszerű, megfizethető do-it-yourself projekt lehet tenni egész évben, hogy segítsen csökkenti az energia számlák, csökkenti a huzat, fokozza a beltéri komfort, blokk rovarok/bugs/szúnyogháló/por/szél/zaj, valamint védi a belső terek, a zord időjárási körülmények között. Büszkék vagyunk arra, hogy kínálnak a különböző easy-to-install weatherization termékek, beleértve ablak szigetelés készletek, weatherstrip tömítések, ajtó zárak, stb.. Használható együtt más weatherization termékek, hogy a haza több kényelmes, energiatakarékos egész évben.

Címkék: ajtó alja, ajtó alsó söprés, akusztikus ajtó, Olcsó ajtó alja, Magas Minőségű ajtó alsó söprés, Kína akusztikus ajtó Szállítók

Készülék Típus darab
Csomag Méret 15cm x 15cm x 4cm (5.91in x 5.91in x 1.57in)
Csomag Súlya 0.12kg (0.26lb.)
Anyag Szilikon Gumi
Alkalmazás a pecsét 0-12mm szakadék
Modell Száma I
teljesítmény Blokk Füstöt A Szél, A Por, A Zaj Hibákat Víz Tervezet Fény
Hátlap 3M vagy Akril öntapadó
Magasság 28mm
Szélesség 28cm
szín barna, szürke, fehér
Méret 28mm x 910mm
Forma h
Típus Sealing Strips
Hossza 91cm,100cmm

Írd meg véleményed

Akusztikus Ajtó Alsó Söprés Szilikon Tervezet Dugóval Ragasztó Küszöb Pecsét 28mm x 910mm Barna, Barna, Szürke, Fehér

Akusztikus Ajtó Alsó Söprés Szilikon Tervezet Dugóval Ragasztó Küszöb Pecsét 28mm x 910mm Barna, Barna, Szürke, Fehér

Repedések, illetve a hiányosságok körül nyílászárók okozhat a tervezeteket, hogy jöjjön be a haza vezető magas fűtési, illetve hűtési költségeit. A Szilikon Weatherstrip Tömítések használt pecsét hiányosságok körül nyílászárók, hogy ki lehet kondicionált levegő szökik szabadtéri levegő. Ők is segítenek tartani a nemkívánatos por , rovarok, valamint a pollen a melegebb hónapokban. Egy

Kapcsolódó termékek